Uppe med katten

GODMORGON!
Är vaken sen 0530 ,.- Körde zumba igår och behövde tydligen inte sova mer än några timmar så var jag good to go.. Har ätit fullkornsbröd me ägg, skinka, tomat och lite creme freiche. Skitgott :D Ska väl så småningom lägga om kosten så man tappar ännu mer ännu snabbare.
Idag blir det zumba på skolan, sen hem och äta något och sen styrketräning med Alma.
Just nu är det bara jag och en katt vaken, därav rubriken ;)

FÖRE BILD

FÖRE & EFTER 14 dagar. Syns det? :)

LITE resultat

efter 2 veckors träning så har jag börjat tappa fläsk på ryggen!
Äntligen :b Ni kan jämföra med tidigare bilder.... 

spinning

Jag o älskligen for och på bakis-spinning. Orkade allting förutom sista låten. Då tog energin slut. Nu ska vi gå och sova typ, helt slut båda två tyvärr! :(

styrketräning

blev 1,5 timmas styrke idag. Känner att kroppen är helt slut sen jag tränat varenda dag sen i söndags! så nu blir det någon dags vila, mest troligt lör-sön.
Alma följde också med, de gick bra :)
denna kropp ska trimmas och avfläskas rejält!

Afropowerdance

Drog med mig Alma på träningen ikväll!
Det var OTROLIGT kul och man kom verkligen in i stämningen efter ett tag. Båda var helt blöta i svett efter passet och nu sitter vi och myser framför tvn.
afrodansen var roligare än zumban och enklare!
så rekomenderar det

Fördelar och nackdelar med att va fet!

Detta är defininitvt en nackdel me att va tjock. Man tycker sånt här är så jävla äckligt. Jag har ätit HAVREGRYNSGRÖT i flera dagar nu på morgonen. "Its good for you" my brother sas.
har dock inte tagit bort nöjet me mina 2 koppar kaffe och cigg på morgonen. Det ska jag få ha kvar <3
Fördelar me att va fet :
Ehm.. man är ... mjukare? Har större bröst än smala tjejer? (fast de fick ju inte jag såklart)
Nackdelar me att va fet :
Ont i knäna, ont i kroppen, trött hängig
de är inte speciellt sexigt -.-
Ikväll ser det ut att bli body combat me min svärfar. Jag gruvar faktiskt inför det! :P

Lycka

Har börjat styrketräna på riktit nu! Jag kör 4 dagar i veckan och blandar med pass som Zumba, spinning o liknande. Jag mår helt fantastiskt! rasar även i vikt vilket är väääldigt välkommet då man har endel extra kilon -.-
Annars är allting hur bra som helst. Jag och Linus har det HUR bra som helst just nu! Han kommer hem imorgon och då ska vi fan bara mysa livet ur varandra innan det blir utgång på lördag. Blev bjuden på en rock-fest hos Emma, så det siktas mot att fara dit! (jag och linus kan ju komma som vi är -.-) får aldrig klä ut mig :(
Nu ska jag ta ett välbehövt bad och sen se Big Brother!
Såhär ser det ut för tillfället! har fått LIIIITE mer definerade muskler över axlar och armar,
så det är ju på god väg iallafall. Ja menar, kolla in lilla bullen på höger armen ;) haha
ska försöka lägga upp bilder i takt me att jag tränar och går ner i vikt! (är nere på - 2,5 kg redan)

Sorg

Blev prat om Sebastian på skolan för några dagar sen.. Det är helt sjuk, hur det fortfarande påverkar mig så starkt. Jag minns fortfarande hans kritvita leende, hans fina bruna ögon och mjuka läppar... Ni får tycka vad ni vill, jag har absolut en pojkvän nu, en sambo tom. Som jag älskar otroligt mycket.. Men när någon man älskar rycks ifrån en så snabbt, från en natt till en annan så finns han inte i ens liv något mer.. Så blir det ett sår i själen. Det såret har fått ett ärr nu, men det finns alltid kvar. Hur det än är, så kommer jag ALDRIG komma över Sebastian, eftersom vi inte fick avsluta våran relation som normala människor gör. Utan i 14 dagars gråt och ångest....
Jag tror på det ockulta, jag tror på andar. Jag tror på att han finns kvar ändå... jag känner av det.
men jag tror samtidigt att allting har en mening. Allting har en början och ett slut. hans död blev början på något annat. Något jättefint som jag värderar till tusen... men hans död blev slutet på en väldigt känslosam historia för mig..
jag vet inte?
kan man vara glad till 100% för något man fått, pga av någon annan dött?
kan jag vara lycklig till tusen procent, när det krävdes att någon annan skulle lämna oss, för att jag skulle gå vidare?
det frågar jag mig fortfarande......
någonstans måste man ändå lämna det som varit för att kunna älska det som man har till 100 procent.. jag jobbar på det. för jag älskar linus. även om jag har mina problem, massor med problem... så älskar han mig.. och jag älskar honom. hur mycket som helst.
"Baby sometimes I just aignt enough"
"I dont wanna hurt you, I dont wanna lose you, I dont wanna use you just to have somebody by my side"

Hot o meter

: D

RSS 2.0