Ahh!

Äntligen! Över! Underbart!
:D :D :D

Färga håret?

Jag funderar starkt på att färga håret rött. Typ avfärga mitt eget hår en gång och slänga in mörkröd färg. Om 30 gillar på min status innan imorgon så gör jag det i helgen..
Är ju jävligt less på mitt svarta hår men jag kan som inte färga det annat än rött. Vill INTE vara blond så det är inget alternativ och sen tycker jag brunt hår på MIG ser sjukt tråkigt ut.
Annars har det hitills varit en bra vecka! Jag har dragit på mig hosta (awesome.) Så har ont i lungorna nu och lite tungt att andas. Men jag hoppas det går till sig. Ska inte rida eller promenera tills det gått till sig. :)
I helgen blir det nog att dricka! Är bjuden på fest hos grannen Patricia och Daniel så det blir roligt.
Fan vilket tråkigt inlägg detta blev.................. Snark.

nykter helg

Körde fredag, körde lördag. Umgicks med massa fina vänner. <3
Imorse slog det mig plötsligt att jag varit nykter hela helgen, frivilligt och utan att ens vilja gå ut. Det är otroligt skönt för mig då jag tidigare festat alldeles för mycket, och det har gått för mycket pengar på detta. Det är ju underbart att vakna och veta att jag inte kommer vara bakis, och dessutom är rikare än vad jag var innan? Detta ska definitivt göras till en vana. Finns som inget positivt med att dricka egentligen..
Sen hur konstigt de än må låta är det inte lika intressant att gå ut när man är i förhållande. Nu när jag hittat ett förhållande jag faktiskt vill stanna i mer än tre månader så känns det helt underbart. Jag hoppas på fler nyktra helger och sen kanske ta tag i rökningen också.. Men en sak i taget!
På onsdag så börjar L flytta in... Känns både spännande och lite läskigt på samma gång! Just nu har vi ingenting i vårat tvrum.. Men det ska tapetseras, sen ska vi hämta en soffa och ja sen är de väl bara tavlor och nån bokhylla osv som ska in :)

Fredagsmys

Sitter just nu med Alma och ska snart käka lunch :) Har varit en bra dag på skolan idag må jag säga! Ikväll händer det inte så mycket, Alma, Sara och Johanna kommer till mig så ska vi hitta på något kul. Är rätt fint att ha många kompisar! :) :D Satsar på att vara nykter i helgen också.. men de blir ju som det blir haha ^^,
Hoppas ni läsare har en fin dag och helg för det ska jag ha! <3
kommer nog lägga upp någon makeup bild ikväll också.. blev som taggad när man hittade bilder ^^

Nej, jag hatar dig inte.

Har precis fått höra att personen jag nyligt kastat ut ur min lägenhet tror att jag "bryr" mig om vars hon bor just nu, och tydligen aktivt letar information för att få reda på det. Sanningen är den, att ja, jag bryr mig om vars hon är.
Hur mycket min dygnsrytm och mitt privatliv än blev förstört, så ogillar jag inte henne som människa. Inte det minsta. Jag ogillar däremot hennes sjukdom och psykiska problem oerhört. Det har gjort att väldigt många ogillar henne eller vill inte umgås med henne. Detta tycker jag är otroligt sorligt när jag själv upplevt otroligt ljusa stunder och mycket skratt med den här människan. jag har fått ta henne i försvar många gånger när närstående ifrågasatt hur mycket jag "tolerarar" och ifrågasatt varför hon fått bo kvar så länge.
Jag tycker bra om henne, jag tycker om att umgås med henne (om än vi nu aldrig mer kommer umgås) så är det sanningen. Det enda jag önskar henne är att hon ska få tag i rätt hjälp, så att hon får lösa problemen som hindrar henne från att ha en fungerande vardag och ett fungerande kompisgäng. Det önskar jag verkligen henne. Men jag förlorade, jag förlorade striden mot hennes psykiska problem och höll själv på att gå in i väggen under tiden. Tillslut var man tvungen att agera och kasta ut henne. Jag mådde lite dåligt över det från början, var rädd att hon inte skulle ha NÅGON närstående att vända sig till. Men vet nu att hon bor någonstans med någon som klarar av det. Så det är ju positivt. Jag själv har blivit en otroligt mycket gladare person, jag har mer energi och lägenheten är i topp skick som jag vill ha den. jag tror ändå att "the outcome" av detta blev bättre för oss båda ändå. Man kan inte förändra någon som inte vill.
Men the breakting point var när jag förklarade precis hur jag kände och hoppades att jag skulle få någon slags "förståelse" eller vilja till att prata eller förändra situationen, men svaret blev "det är patetiskt". Så kränkt har jag nog inte blivit sen jag blev utlåst ur min egen lägenhet....Blev nästan gråtfärdig, för då visste jag att vi aldrig mer skulle kunna vara vänner, då hon inte kunde respektera mina känslor, utan även var tvungen att förolämpa dem också.
Jag kände att jag kommer inte kunna fortsätta på skolan utan att vara ett nervöst nervvrak och inte kunna ha en fungerade relation till min pojkvän så det enda som fanns kvar att göra var att svara henne otroligt aggressivt så att hon skulle försvinna snabbast möjliga.
Nu är det otroligt bra iallafall. Jag MÅR otroligt bra.
Men jag hoppas INNERLIGT att detta löser sig för henne. Ensam är inte stark.
Men vi däremot kommer förmodligen aldrig ens umgås eller prata med varandra igen. Jag
kan inte titta på henne utan att bli arg för all stress hon utsatte mig för - även om hon inte kan rå för att hon är sjuk och inte FÖRSTÅR att man måste anpassa sig efter andra människor.
Detta är iallafall det sista jag kommer att säga om detta. Jag förväntar mig att hon kommer blogga om mig och snacka skit om mig, vilket hon gärna får göra. Jag är säker på mitt val och att det var rätt för mig och min pojkvän! :)
Just nu är karln iallafall och ser på hockey och jag bloggar för fullt... Huvudet är fullt av tankar ibland! ;D vi har lyckats skaffa oss en -SUPER SNYGG- tv bänk ifrån EM möbler. I vitt lack... grr.. sen ska vi hämta ett bord med 2 plan, också i vitt lack samt en svart divansoffa. kommer bli supersnyggt! Sen... kan vi börja våra liv tillsammans? Känns helt underbart. nu börjar livet.
RSS 2.0