Egocentriska människor

Ibland (ofta) funderar jag över hur människor är funtade. Nu pratar jag om de människor som är så otroligt egocentriska att de tappar sina vänner pga. av det. En f.d vän till min har jag nyligen sagt upp kontakten med pga. av respektlöst beteende gentemot mig och en kris jag haft i mitt liv tidigare. Jag tänker inte skriva ut namn eller citat från denna människan för jag tycker det är fel att hänga ut någon i sin blogg på det sättet.

Men denna människan kommer inte förekomma i mitt liv längre.

Jag gör såhär ibland, "rensar" bort de som inte lever upp till mina "krav" som jag har på mina kompisar. På så sätt har man nästan aldrig folk i sitt liv som endast tar energi, utan de som bara ger och tar energi. En fin balans helt enkelt. Jag kollade btw en gång när denna människa ringde mig, hur många minuter av 20 hon pratade om sig själv, och det var utan att överdriva ca 15. Av 20. Så... Ja.. jag vet inte, jag orkar inte med sånt helt enkelt?! Haha.

Nåväl nog om det! Jag har haft en jättebra helg, min karl har klippt sig och det blev superfint. Just nu ligger han här brevid mig och ser på reklam på tv. Jätteintressant. Jag bloggar (no shit) och snart ska vi iväg på affären och köpa nå midddag tills ikväll. Jag mår riktigt bra, och han med. Han sa tillåmed igår i bilen att "jag mår så otroligt bra just nu, att jag tror att något hemskt kommer hända mig."

Jag tänker inte så längre, utan jag njuter bara av varenda dag vi får tillsammans.

jag och min syster.

kärleken är som en vind, vi känner den men vi ser den inte

sitter i skrivande stund i skräddarsits i min säng, min hund ligger brevid mig och snarkar lite halft. Allt är med andra ord precis som det brukar vara, förutom att jag är lite konfunderad!

Det är rätt otroligt hur kärleken kan beröra en, sen tappar man den, man skiljs åt, man blir lämnad, man lämnar, hittar en annan, och så vidare. Just idag funderar jag mycket på detta då jag fick veta att en bekant till mig är sambo med min första kärlek. Han som var först med allting, så han har alltid varit "speciell" för mig. Kan säga att jag blev "inpräntad" (twiligt, hah.) på honom när jag var väldigt mycket yngre.

Men jag lämnar honom för en annan, denna andra är i dagsläget pappa och förlovad, mitt ex är förlovad och sambo och hur lycklig som helst. Min kille lämnade sitt ex, hon har nu lärt sig att stå på egna ben och mår mycket bättre, jag är kär i Linus och väldigt lycklig med honom..

Det är bara så sjukt hur så många liv "sammanflätats" pga av tidigare traumatiska händelser och sen lett fram till något så vackert som det vi alla har det nu.

Jag blev först väldigt ledsen när jag fick veta om min bekantas kille, men samtidigt så fanns det ju en anledning varför jag inte ville vara tillsammans med honom. Vi passade inte ihop helt enkelt. Av samma anledning lämnade Linus sitt ex. Och nu har vi alla hittat någon man matchar ihop med, så mycket bättre.

Så jag kan inte påstå att jag är bitter längre. Och det är skönt. Det har ändå gått snart åtta år. Så, jag borde gå vidare och inse att det blir aldrig som förut. '

Aldrig.


Nu har jag hittat någon som jag vill vara med. Och det klår alla mina ex med hästlängder. Jag förtjänar att vara med någon som älskar mig och är kär i mig precis som jag är.

"never mind, Ive found someone better then you"


Skönt att kunna lägga sig i sängen och veta att man har nån som vill ha en i det paketet man är.

FÄRGADE LINSER

just nu så har www.fargadelinser.com freshlook och expressionslinser till det låga priset 149:- det är hela 40% rabatt!det är väldigt enkelt att byta ögonfärg med hjälp av linserna då man kan använda linser utan styrka.
det är roligt med omväxling och häftigt till fest med linser.jag kommer att beställa dessa blåa freshlook linser.
länk till just DESSA linser finner du nedan :


http://www.fargadelinser.com/fargade-linser-utan-styrka-alla-fargade-linser-freshlook-colorblends-brilliant-blue-utan-styrka-p-50.html
här köper du dina linser på färgadelinser.com : WWW.FaRGADELINSER.COM

RSS 2.0