I kissed a girl and I liked it..

This was never the way I planned, not my intention. I got so brave drink in hand, lost my descretion..

I just wanna try you on, Im curious for you..


"gode gud, inled mig icke i frestelse"


Sitter just nu hemma och lyssnar på musik. Ska snart duscha och göra mig klar för att fara till min faster för lite grillning och go dricka. Huvudet är verkligen inte iordning, jag kan inte sortera mina tankar. Eller rättare sagt, sortera de tankarna som är "bra" motför de som bara dyker upp... Och inte försvinner -.-

Samtidigt vet jag varför det blir såhär, jag vet vad som är fel i mitt huvud som gör att det blir såhär. Det enda man kan göra är att go with it, helt enkelt. Inte kämpa emot, utan bara glida med. Eller dränka sig i badkaret.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja dricka, får man se vart kvällen och natten tar en helt enkelt. Underbart. Not.

Jag älskar mitt liv men jag hatar mitt humör och min hjärna som alltid ska fucka upp allting och göra mitt liv till en levande dokusåpa som jag bara kan sitta och titta på med skräckblandad förtjusning. Det gör en samtidigt till den man är, att man är en "dys" person. (ni som vet vad ja menar vet, ni som inte vet kommer inte få veta.)

En person som många tycker är intressant till dess att man kommer närmare och inser att det inte riktigt står rätt till där inne, haha. Men de som älskar mig älskar mig även me min lilla djävul på axeln. ,.

Nu är man iallafall medveten om problemet och har dessutom ett namn på det, (den - djävulen)

Jag vet precis hur jag ska göra för att inte utsätta mig för situationer där det triggas. Ändå är det endast såna situationer jag vill vara i.

Jag både älskar och hatar min djävul.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0